Wij zijn Luxuss

Luxuss is een dynamisch bedrijf dat opgericht werd door ervaren werklieden in de wereld van terrasbouw, en neemt enkel genoeg met perfectie. Luxuss - als specialist in de wereld van Resine vloeren - kreeg dan ook  de exclusiviteit toevertrouwd om te horen tot de prestigieuze RSD-groep, een internationale verdeler van Resine die hoge eisen waarborgt en oplegt aan al zijn distributeurs.

Luxuss bestaat uit een team professionals met veel ervaring in de wereld van de tuin- en terrasaanleg. Luxuss bezorgt u dan ook een perfecte afwerking en gebruikt enkel hoogwaardige materialen, die een jarenlange kwaliteitsgarantie verzekeren.

Contacteer ons

Geschiedenis

Luxuss kent een rijke geschiedenis en heeft een groot portfolio aan cliënteel in de terrasbouw. Hiernaast een kleine opsomming van onze groei de afgelopen jaren die nogmaals onze jarenlange ervaringen en expertise bewijzen in het vak.

I

I

I

I

I

I

1998
Begin terrasbouw
18 jaar geleden begonnen we met de aanleg van exclusieve terrassen in binnen- en buitenland, deze ervaringen vormden de basis van een nieuw concept: marmertapijt.
2006
Showroom
10 jaar geleden openden we onze eerste showroom in Meerhout, gevolgd door Heist-op-den-Berg en Ukkel. Vandaag zijn alle verkooppunten gecentraliseerd te Sint-Katelijne-Waver.
2016
Samenwerking RSD-group
Vanaf dit jaar zijn we officieel partner en exclusief verdeler van RSD producten in de Benelux, namens de RSD-group.